All for Joomla All for Webmasters
 
lovassy palinka technologiak

 

Ismerje meg tevékenységünket:

lovassy planning
lovassy p illustration

Tervezés

Pálinka-technológiák tervezése

lovassy a illustration

Berendezések

Technológiai berendezések forgalmazása

lovassy accessories
lovassy consulting
lovassy c illustration

Tanácsadás

Tanácsadás, oktatás

lovassy zaro illustration

Pálinka - tömény gyümölcs

A LOVASSY PÁLINKA AKADÉMIA célja, hogy elősegítse a pálinka kultúra fejlődését, alakulását.
Célunk, hogy a fogyasztók kiváló minőségű pálinkákat ismerjenek meg, melyek tökéletesen visszaadják a gyümölcsök csodálatos aromáit, harmóniáját.

Céljaink

palinka korte

A LOVASSY P.A.C. Kft. célja, hogy elősegítse gyümölcsökből piacképes magas hozzáadott értékű feldolgozott termékek készítését. Ennek érdekében igyekszünk jól használható, biztos technológiákat tervezni, összeállítani és megbízható, jó gépeket szállítani.

Célunk, hogy a fogyasztók kiváló minőségű termékeket ismerjenek meg, melyek tökéletesen visszaadják a gyümölcsök csodálatos aromáit, harmóniáját.

Ennek elősegítése céljából átfogóan foglalkozunk a gyümölcsök és minden gyümölcsből készült termék megismerésével és megismertetésével a gyümölcsfeldolgozástól a csomagolásig a technológiai és műszaki dolgoktól kezdve a termékek kóstolásán át a gasztronómiába történő beillesztésig.

Valljuk, hogy aki jövőt épít, és hosszú távon gondolkodik az a tökéletesség elérésére törekszik.

Ennek elősegítése érdekében:

  • Technológiákat tervezünk, amelyekkel korszerűen, hatékonyan lehet kiváló minőségű, prémium kategóriába tartozó, hagyományos, gyümölcsből készült termékeket előállítani.
  • Olyan technológiákat dolgoztunk ki, melyekkel a lehető legtermészetesebb úton lehet gazdaságosan és korszerűen termelni. Technológiáink kidolgozása során a csúcs minőség elérése mellett a gazdaságosság, az energiahatékonyság, a környezetbarát termelés és a természetes folyamatok megőrzése voltak az elsődleges céljaink.
  • A LOVASSY P.A.C. Kft célja, hogy gyümölcsfeldolgozással és pálinkafőzéssel foglalkozó üzemek számára a méretükhöz optimális, megbízható, jól használható, korszerű, igényes gépeket biztosítson. Mi nem csupán egy gép forgalmazó cég vagyunk, mi elsősorban szakértelmet, és az ehhez megfelelő eszközöket és technológiát kínáljuk partnereinknek.

lovassy kothe toronyNálunk mindent megtalálnak egy helyen a gyümölcsfeldolgozástól a csomagolásig.

Csak kipróbált, megbízható gépeket, eszközöket kínálunk. Arra törekszünk, hogy a partnereink bizalommal forduljanak hozzánk, és a LOVASSY név hallatán vagy a logó láttán mindenkinek a legjobb jusson az eszébe.

Az általunk képviselt cégek mint a KOTHE DESTILLATIONSTECHNIK és a BOCKMEYER KELLEREITECHNIK GMBH szintén hasonló filozófiát vallanak.

Kiemelten sokat teszünk a pálinka kultúra fejlődéséért. 

Célunk, hogy a fogyasztók kiváló minőségű pálinkákat, párlatokat ismerjenek meg, melyek tökéletesen visszaadják a gyümölcsök csodálatos aromáit, harmóniáját.

Mottónk: PÁLINKA, TÖMÉNY GYÜMÖLCS

Hitvallásunk szerint a pálinka fogyasztás célja nem az alkohol bódító hatásának elérése, hanem a csodálatos gyümölcsök zamatainak tökéletes élvezete.


Büszkén mondhatjuk el, hogy a Kothe lepárló berendezéseket nem csak forgalmazzuk, hanem innovációjukban is jelentős szerepet vállalunk.
Többek között Lovassy Györgytől ered az exklusiv elrendezés terve, valamint a elsősorban Magyarországra kifejlesztett kombi berendezések terve, melyekkel egy és két lépcsőben is lehet főzni. Ezeknek a műszaki megoldásoknak a jelentőségét is sikerét mi sem mutatja jobban, mint hogy többen próbálják másolni vagy utánozni őket.

Az KOTHE lepárló berendezéseken kívül megkerestük és igény szerint megkeressük azokat a partnereket, akik olyan dolgokat gyártanak, amire szükség van, stratégiai partnerünknél nem található meg.

  • A technológiák tervezése és a berendezések forgalmazása mellett természetesen szaktanácsadással is állunk partnereink rendelkezésére.
  • A szaktanácsadások mellett rendszeresen tartunk oktatásokat, szakmai fórumokat, ahol az újabb technológiákat ismertetjük.

Természetesen a jó termékek csak akkor igazán jók, ha jól értékesíthetőek is. A termékek értékesítésében talán apró, alig észrevehető, de határozott segítséget igyekszünk nyújtani partnereinknek. Többféle marketing eszközzel is rendelkezésükre állunk:

  • Egyedi látványüzemeket tervezünk.
  • Egyedi látvány berendezéseket tervezünk és forgalmazunk.
  • Pálinka kóstoló és érzékszervi minősítő tanfolyamokat tartunk.
  • Részt veszünk pálinka, lekvár, gyümölcslé és egyéb termékversenyek szervezésében, lebonyolításában.
  • Igyekszünk a gyümölcsből készült természetes termékek fogyasztási kultúráját építeni, és a termékeket a hagyományos és új gasztronómiai irányzatokba egyaránt beépíteni.

Reméljük egyszer Önt is partnereink közt tudhatjuk, és hosszú távú, sikeres együttműködés során együtt népszerűsíthetjük a világ egyik legcsodálatosabb élvezeti cikkét a GYÜMÖLCSÖT!