All for Joomla All for Webmasters
lovassy header kothe

KOTHE egy cégtörténet az innovációról

KOTHE Logo farbig small

A lehető legmagasabb minőség és az optimális vevőszolgálat az alapelve kezdetektől az Ulrich Kothe cégének Eislingenben, 1985.04.01-én lépett a 43 éves lrich Kothe az önállóság ösvényére.
A kezdetekben egyszemélyes rézműves műhelyként kisebb rézműves munkákat végzett a vevőinek. Nemsokára elkészítette első pálinkafőző berendezését, amihez a Jacob Carl cégnél rézműves mesterként szerzett 21 éves tapasztalait is felhasználta.

Ez a tudás és egy sváb feltaláló törekvése az állandó tovább fejlesztésre, mely számos szabadalmat eredményezett a főzde technikában, tették az ő főzdéit szakmai körökben nagyon gyorsan ismertté. Ma 15 jólképzett munkatársat alkalmaz, és készít főzdéket mindig a legmodernebb színvonalra törekedve, hogy a saját innovációival egyre jobb párlatok készítését tegye lehetővé a vevőinek.
Számos versenyen elégedett partnerei jelzik számára, hogy ezzel a cégfilozófiával a megfelelő utat választotta.

Tervezés, termelés, szerelés, beüzemelés és vevőszolgálat, egy helyen mindent megtalálnak a vevők.

A cég jelenleg épp a piac vezető pozíció megszerzésén dolgozik. A saját kereskedelmi főzdében próbáljuk ki a gyakorlatban az összes újdonságot. Ezáltal biztosított az összes fejlesztés kifogástalan működése. Természetesen az összes berendezésünk az érvényes európai jogszabályoknak és normáknak megfelelően készül. Minden berendezés egyedi darab, a vevőink speciális kívánságait figyelembe véve.

 DCS5036 kicsi

A KOTHE Destillationstechnik modern pálinkafőzdéket és a pálinkafőző berendezéseket készít a legmagasabb igényeknek és elvárásoknak megfelelően.
Az igényesség, mint a pálinkafőzdék tökéletes kidolgozása, és a bizonyosság, hogy az elsőtől az utolsó csavarig átgondolt a főzőberendezés annak érdekében, hogy a pálinkafőzdékben professzionális munkát végezhessenek, a garantia rá, hogy a KOTHE pálinkafőző technológiával különleges párlatok készíthetőek
A kis hobby lepárlóktól a kisfőzdéken keresztül a kereskedelmi főzdék vagy a Vodka- és Whiskyfőzdék – minden lepárló készülék egyedi, és a legjobbak közé tartozik, ami a csak főzőtechnológiáktól elvárható.

Nem a legnagyobb pálinkafőzde gyártók vagyunk – de a vevőink a világ legeredményesebb főzőmesterei közé tartoznak.