All for Joomla All for Webmasters
lovassy header kothe

KOTHE hobby berendezések

 

Kötelesek vagyunk minden főzőberendezés értékesítését bejelenteni. Magyarországon 100 l-es töltőtérfogatú üst méretig az érvényes jövedéki törvény szerint otthonában, vagy saját gyümölcsösében bejelentés nélkül évente 50 l gyümölcsszesz (43 hlf, 86 liter 50% V/V lakohol tartalmú pálinka) mennyiségig szabadon lehet pálinkát főznie. Ezek a berendezések nem bejelentés kötelesek. Ilyen berendezéssel őstermelők évente 200 liter gyümölcsszesz erejéig (172 hlf, 344 liter 50% V/V alkohol tartalmú pálinka) eladásra is főzhetnek pálinkát. Az eladásra főzőtt mennyiségre a NAV illetékes szervétől a jövedéki adó befizetése mellett zárjegyet kell igényelni!

5 litertől 100 literes töltő térfogatig a főzőberendezéseink a hobby kategóriába tartoznak.

K500H K600 K600 N1

K500H: 50 literes üst sisakkal, hűtővel,
50 cm-es üstátmérővel

K600: 50-100 literes főzőberendezés, ráépített finomító oszloppal, 60 cm-es üstátmérővel

K600N: 50-100 literes főzőberendezés, mellé épített finomító oszloppal, 60 cm-es üstátmérővel

  • Ezek a főzőberendezések egyébként minden elvárásnak éppúgy megfelelnek, mint a nagyobb berendezések.
  • Az európai nyomástartóedények 97/23/EG előírásainak megfelelően készülnek nyomáspróba jegyzőkönyv alapján CE tanusításal.
  • Az összes berendezésünk a korrózió és a meghibásodások elkerülése végett kemény és lágyforraszok alkalmazása nélkül készül.
  • Az összes rézből készült rész, masszív, kemény zömített szerkezetű, tükörsima, magasfényű felülettel (megfelel a kalapált minőségnek) készül.
  • A berendezések, mint minden berendezésünk tartalmazza az összes többoldalúan szabadalmaztatott Kothe fejlesztést a hatékony és energiatakarékos felfűtéshez, a szabadalmaztatott és jól bevált aroma és alkohol dúsítást, maximális rézfelületeket, hatékony hűtést, könnyű tisztítást.
  • Röviden tökéletes lepárlástechnika a tökéletes párlatokért.
  • A tartozékok, mint a keverő, a mosórendszer, a vezérlés, stb. ezeknél a berendezéseknél is lehetségesek.